Geïnterviewden Leer de mensen uit de film kennen

img

Lila Shahani
Lila Shahani werd geïnterviewd als assistent secretaris en Hoofd Communicatie van de National Anti- Poverty Commission in de Filippijnen. Inmiddels is zij de secretaris-generaal van de Nationale Commissie Filippijnse bij de UNESCO.

img

Cecil Oebanda
Cecil is de oprichter van Visayan Forum Foundation, een non-profit organisatie in de Filippijnen die werkt met kwesties als immigranten-welzijn, kinderarbeid en mensenhandel. Zij bieden ondersteuning, onderwijs, huisvesting en juridisch advies aan vrouwen en kinderen die zijn gesmokkeld.

img

Hans Guyt
Hans Guyt is het hoofd van de speciale programma's van de Nederlandse tak van de internationale non-profit organisatie Terre Des Hommes. Eén van de projecten die hij leidt is de ontwikkeling van Sweetie, een computermodel dat eruit ziet en werkt als een Philippine meisje, die in staat zijn om de daders te stoppen voordat ze een kind beschadigen.
img

Carin Gonzales
Carin Gonzales is een professor in de sociologie en een lid van de Social Science Department van de University of Santo Tomas in Manilla. Haar focus ligt op Urban / Rurale Sociologie, Sociale Theorie en sociaal beleid.


img

Captain Catherine Tamayo
Catherine Tamayo is de politie kapitein bij de Filippijnse Nationale Politie en Women and Children Protection Departement van PNP Luzon, Manilla, die zich bezighoudt met gevallen van handel in vrouwen en kinderen waaronder deze vorm van Webcamseks valt. Ze was ook mede verantwoordelijk voor het succes van de grootste politie-operatie voor online seksueel kindermisbruik tot nu toe.
img

General Rosauro Acio
Generaal Rosauro Acio is het hoofd van de afdeling WCPC vrouwen en kinderen bescherming van de Filippijnse Nationale Politie. Hij speelde een belangrijke rol in het organiseren van de operatie tegen webcam huizen in de Filippijnen. Begin 2017 ging hij met pensioen.

img

Jamela Alindogan
​Jamela Alindogan is een Filippijnse journalist en producer bij Al Jazeera. Ze heeft onder andere persoonlijk verslag gedaan van de Typhoon Haiyan, die de Filippijnen in 2013 trof, door er middenin te staan.


img

Cheryl Canesal
Cheryl Canesal is een kinderpsycholoog bij het Ministerie van Sociale Zaken en Ontwikkeling in de Filippijnen. Ze werkt met de 11 minderjarige slachtoffers van de zaak Iligan.SIMPLE THEME by luiszuno.com